REHAB-HUB - культурний простір
Асоціації реабілітаційного менеджменту
для освітніх заходів, зустрічей та конференцій
про реабілітацію

Зустріч про фізичну та організаційно-культурну безбарʼєрність
Адаптація ветеранів війни та перехід до цивільного життя – задача багатогранна, тому потребує комплексного підходу. Важливими є фізична реабілітація та психологічна підтримка, надання можливостей для навчання та підвищення кваліфікації, працевлаштування та відкриття власної справи, і, звичайно, забезпечення цивільної інфраструктури.
Кількість постраждалих внаслідок військової агресії рф в Україні стрімко зростає. На жаль, суспільство не готове до повноцінного забезпечення потреб осіб з інвалідністю.
Під час зустрічі, що організовано Асоціацією реабілітаційного менеджменту для молоді Одещини та майбутніх фахівців з реабілітації, учасниками були порушені питання щодо фізичної та організаційно-культурної безбарʼєрності у рамках надання професійної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії.
Профільні фахівці надали актуальні практичні рекомендації щодо коректної взаємодії та особливостей роботи з ветеранами війни, учасниками бойових дій та особами з інвалідністю. Було розглянуто реальні кейси щодо адаптації та працевлаштування, а також відбувся практичний майстер-клас від психолога.

Велике враження справили реальні історії хлопців, які були у полоні та отримали травми. Вони успішно пройшли реабілітацію та продовжують надихати інших. На заході нам була дуже важлива реальна життєва історія одного зі співробітників групи “ПРОСТРАНСТВО”, який, незважаючи на серйозне захворювання, веде насичене життя та демонструє професійні успіхи. Костянтин ТУЛЕЙ – IT-спеціаліст поділився своєю думкою з приводу безбар’єрності у місті, розповів як пристосовується до життєвих труднощів та не втрачає оптимізму. Ми вдячні їм за смілівість та відвертісь яка надіхає інших!

Окрема подяка нашим партнерам та спонсорам, які допомогли організувати захід. Ваша підтримка дуже важлива для нас! Попереду будуть нові зустрічі та проекти у нашому Рехаб Хаб 😊
СПІКЕРИ ТА ПАРТНЕРИ
________________________________________________________________

Ольга
ЮШКОВСЬКА
Президент ГО «Асоціація реабілітаційного менеджменту», доктор медичних наук, професор, завідувачка кафедрою спортивної медицини, фізичної реабілітації і фізичного виховання ОНМедУ, лікар ФРМ, лікар спортивної медицини і лікувальної фізичної культури вищої категорії.

Олександр
СЕЛЕЗНЬОВ
Керівник групи компаній “ПРОСТРАНСТВО”, громадський діяч, співзасновник ГО "Асоціація реабілітаційного
менеджменту”.

Тетяна
ЧЕРНОВА
Лікар-психіатр, к.мед.н., кафедри психіатрії, наркології, медичної психології та психотерапії ОНМедУ.

Павло
ЄРМУРАКІ
к.мед.н., доцент кафедри психіатрії, наркології, медичної психології та психотерапії ОНМедУ.

Микита
КАРПЕНКО
Глава ГО "Національна рада з охорони здоров'я та безпеки" та проекта "БезОбмеж" (безкоштовний транспорт для осіб з інвалідністю); Засновник центру SAR (курси домедичної допомоги) та компанії «Парамедик» (обладнання для екстреної допомоги).

Микита
ПЕРМЯКОВ
Психолог, Голова ГО "Альянс ментального здоров'я", Координатор психологічного Центру "Еквілібріум ".

Cвітлана
ПЕТРЕНКО
Координатор інвестиційного проекту Туристично-рекреаційний та реабілітаційний центр
"Гора Келії", Директор НВК "Жива Хлорела".

Відаді
ГУЛУЄВ
Керівник реабілітаційного центру Promed, співзасновник ГО "Асоціація реабілітаційного менеджменту".

Оксана
АЛЄКСЄЄВА
Директорка "Одеський Обласний Центр Допомоги Ветеранам Війни". Кризовий психолог у "ООЦДВВ”.

Катерина
АНТІПОВА
Кризовий психолог в "Одеський Обласний Центр Допомоги Ветеранам Війни".

Олександр
КОРОВАЙ
Директор КУ “Сервісний офіс “Хаб Ветеран”, співзасновник ГО "NOVA" (Національне об'єднання вільних та амбітних).

Георгій ОВОЩНИКОВ
Психолог, психотерапевт КУ “Сервісний офіс “Хаб Ветеран”, ветеран, учасник бойових дій, військовий капелан.

Андрій
БАРКОВСЬКИЙ
Лейтенант медичної служби, лікар-хірург, начальник групи ранньої реабілітації клінічного санаторію Аркадія ДПС України.

Костянтин
ТУЛЕЙ
IT-спеціаліст групи компаній "ПРОСТРАНСТВО".

Партнери заходу

Illustration