Illustration

Шановні роботодавці!ГО “Асоціація реабілітаційного менеджменту” пропонує вам скористатись унікальною послугою — медико-психологічним обстеженням та складанням “Медично-трудового паспорта ветерана”. “Медично-трудовий паспорт ветерана” — це спеціально розроблений комплекс заходів, створений з метою підтримки тих, хто постраждав фізично чи психологічно внаслідок бойових дій. З ним ваша компанія може не лише долучитися до благородної справи підтримки ветеранів, а й отримати відмінну можливість залучити талановитих і досвідчених спеціалістів до своєї команди. Послуга паспортизації включає в себе наступні етапи:● Збір анамнезу та оцінка здоров'я: сімейний лікар проведе детальний аналіз стану здоров'я та надасть фахові рекомендації.● Проведуть психодіагностичне обстеження: психологи виявлять фактори ризику психологічних розладів. ● Оцінка функціональних можливостей: фахівці з реабілітації проведуть оцінку функціональних можливостей організму, щоб визначити припустимий рівень навантаження. ● Після проведення обстеження, фахівці визначають фактори ризику розвитку соціально-значущих захворювань та оцінку ступеню ураження органів та систем організму.  Ці етапи допоможуть вашій компанії отримати чітке уявлення про здоров'я та можливості потенційних співробітників серед ветеранів.При необхідності, ми пропонуємо послуги фізичної та психологічної реабілітації.Основні переваги паспортизації:● Трудовий прогноз: отримайте детальну інформацію про можливості працевлаштування ветерана.● Рекомендації щодо облаштування робочого місця: наші спеціалісти нададуть поради щодо оптимальної організації робочого простору для ветерана.● Інші рекомендації: експерти можуть запропонувати індивідуальні поради щодо організації праці для ветеранів.Вартість проведення огляду спеціалістів та отримання експертного висновку — 4000 грн.“Медично-трудовий паспорт ветерана” — це ваша унікальна можливість забезпечити собі та своєму бізнесу кваліфікованого спеціаліста, а ветеранам — належне працевлаштування!
За детальною інформацією щодо проведення паспортизації, звертайтесь за номером +380676627314 або в особисті повідомлення у наших соцмережах.
З повагою, Президент громадської організації“Асоціація реабілітаційного менеджменту”,професор                                                                    Ольга ЮШКОВСЬКА

Illustration